Ett effektivt verktyg för insamling av signaturer på dina arbetsplatser

Förenkla och effektivisera processen med att hantera byggförslag, fakturor, kostnadsprognoser och dagliga rapporter med digitala signaturer.

Kom igång Skaffa en demo Skaffa en demo

Kraftfulla funktioner för byggföretag

Kom igång med projekt snabbare

Skapa ifyllbara byggformulär och samla in information på ett enkelt sätt. Fyll i från var som helst och på vilken enhet som helst.

tablet-touch

Spara tid på upprättande av kontrakt

Med mallar kan du spara dokument som används ofta och återanvända dem om och om igen. Minska tiden för att skapa dokument med 70 %.

common-file-sync

Håll dig på rätt spår med påminnelser

Undvik manuell uppföljning. Ställ in automatiska påminnelser och oroa dig aldrig för dina dokument efter att du har skickat dem.

alarm-bell-ring-1

Få dokument signerade på några sekunder – antingen från byggarbetsplatsen eller tjänstebilen

Behöver du en signatur från en anställd, partner eller kanske en kund går det enkelt och snabbt att göra med Addo Sign – oavsett var de fysiskt befinner sig.

Även om de befinner sig på byggarbetsplatsen eller i tjänstebilen, långt borta från datorn och skrivaren, så kan de signera direkt på mobilen. Det gör att du kan få ditt dokument signerat på ett ögonblick.

Allt du behöver göra är att skicka dokumentet – Addo Sign tar hand om resten med hjälp av en rad automatiserade processer som även inkluderar korrekt arkivering. Och om någon glömmer att svara skickar Addo Sign en påminnelse – helt automatiskt.

Underskriv digitalt hvor end du befinder dig

"En kollega var extatisk första gången hon använde Addo Sign, eftersom hon hade fått tillbaka kontraktet från båda parter inom några timmar. Vi hade aldrig provat det förut."

- Carina Salmon, Business Solution Specialist, NCC

Läs hela historien

Addo Sign är redan implementerat i ett antal byggföretag över hela Skandinavien

Uppnå mer med digitala signaturer

Både du och mottagaren slipper jobbet med att skriva ut kontrakt och skanna in dem igen. Det betyder att du sparar tid på varenda signatur du behöver samla in från kunder, underleverantörer, affärspartners och andra – tid som du i stället kan spendera ute på byggarbetsplatsen.

Du sparar även pengar på papper och porto eftersom allt sker digitalt. Enkelt, snabbt och säkert.

Kom igång idag

Prova den redan idag eller kontakta oss för en demonstration

Gratis konto med obegränsat antal användare. 

Skapa gratis konto  Book demo

keyboard_arrow_up