Bli partner med Addo Sign och skapa nya inkomstkällor

Utöka din räckvidd som en pålitlig Addo Sign-partner och hjälp dina kunder att optimera sina processer

Kontakt för dialog

Utforska våra affiliateprogram och hitta det som passar dig

Produktpartner

Integrera Addo Sign direkt i din egen SaaS-lösning och ge dina kunder möjligheten att skicka dokument för signering direkt från din egen mjukvaruprodukt.

Ikon

Säljpartner

Utöka din verksamhet genom att erbjuda Addo som ett tillägg till dina lösningar, samt tjäna provision på prenumerationerna och krediterna du säljer. Låt oss växa tillsammans!

Ikon

Utöka din verksamhet som en Addo Sign partner

Öka ditt företags tillväxt genom att ändra hur dina kunder jobbar med digital dokumentsignering. Sälj och distribuera Addo Sign i en växande marknad. Kom igång med att lyckas genom vårt partnerprogram. Få hjälp med säljaktiveringsmaterial, marknadsföring och mer av din dedikerade partneransvarige.

Kontakt för dialog

Bilde av applikasjonen

Varför bli partner med Addo Sign?

Ett värdefullt partnerskap

Vi investerar i våra partners genom gemensamma marknadsföringsaktiviteter,  gemensam försäljning och med vårt utmärkta nordiska supportteam.

Enkel installation

Integrationen till Visma Addo är en snabb och problemfri resa med ett användarvänligt API. Ledande utvecklare finns där för att hjälpa dig.

Utöka din kundbas

Tilltala fler och utöka din kundbas tillsammans med oss ​​när vi fortsätter vår snabba expandering in i nya marknader.

Öka värdet och efterfrågan på din produkt

Är du ett techföretag? Bli en produktpartner och ge dina kunder ännu mer värde så att de använder din produkt i större utsträckning. Du implementerar Visma Addo i din produkt och skapar en helt sömlös integration till våra digitala signeringsverktyg.

* Räkneexempel. Föreställ dig att dina kunder kan generera 4 000 signaturer i månaden genom ditt system. Om kunden betalar €1,67 per signatur, blir din vinst €18 800 per år. Allt du behöver är att ringa vårt API.

Kontakt för dialog

Bilde av applikasjonen

Bli en försäljningspartner och börja tjäna pengar

Får förtjänst genom att sälja vår plattform till kunder och företag. Detta programmet passar bra för IT-lösningskonsulter och säljorganisationer. Vi tar partnerskapet på allvar, stöttar ditt företag efter behov och ger dig nödvändig insikt och utbildning.

* Räkneexempel. Sälj 20 000 signaturer och tjäna 9 000 €. Kom ihåg att 2 signaturer på ett dokument räknas som 2 signaturer. Så det ökar snabbtt. Kontakta oss så pratar vi om dina alternativ.

Kontakt för dialog

Bilde av applikasjonen

Vad säger våra partners

Högt värde för Tamigos kunder

"Visma Addo-integration fungerar som en effektiv förlängning av vår kontraktsgenereringsmodul. Den ger ett komplett, optimerat arbetsflöde för HR-dokument. Den extra funktionaliteten är värdefullt för våra kunder."

Arthur Soulis, Partnership Manager - Tamigo.

Tamigo är ett ledande verktyg för personalhantering som används i mer än 20 länder. Addo Sign är implementerat i kontraktsmodulen.

Bilde av applikasjonen

COMAsystem skapar en bättre upplevelse för sina kunder

"Samarbetet med Addo Sign har varit snabbt och smärtfritt. Tillsammans med vår mjukvara har vi skapat one-stop-plattform där en kan generera och administrera kontrakt. Våra användare upplever en kostnadsminskning och ökad effektivitet i sina processer. Detta har gjort det enkelt för oss för att erbjuda slutanvändaren en effektiv GDPR-kompatibel signeringslösning."

Christian Richter-Pedersen, VD - COMAsystem.

COMAsystem är ett intuitivt online kontraktshanteringssystem som gör hanteringen av alla slags kontrakt enkelt och översiktligt.

Bilde av applikasjonen

Produktpartners

Evity

Evity hjælper dig med at forbedre dine HR-processer. Et værktøj, der løser HR-udfordringerne og hjælper ledere med at udvikle deres medarbejdere på en nem måde.

Briva

Briva CRM gør det nemt for dig at administrere kundedata, aktivitetslog og salgsproces.

Boligflow

Boligflow er alt-i-én-løsning til ejendomsadministration som hjælper med at automatiserer og effektivere dine opgaver og processer.

Försäljningspartners

Visma Commerce

Visma Commerce

Nordens största leverantör av webbaserade lösningar för inköpsprocesser. De har både privata och offentliga kunder. Visma Commerce erbjuder också sina kunder Addo Sign.

Visma Connect

Visma Connect

Är Addo Signs holländska försäljningspartner som sköter försäljningen och supporten till våra kunder på den holländska marknaden.

Hur man blir en partner

Är du intresserad av vårt partnerprogram eller vill ansöka, vänligen fyll i formuläret så kontaktar vårt partnerteam dig.

keyboard_arrow_up