NCC

Förbättra anställningsprocessen och minska antalet manuella uppgifter

NCC använder Addo Sign för att optimera rekryteringsprocessen och digitalisera sin HR-avdelning.

En optimerad anställningsprocess

Här på NCC är Visma en av våra leverantörer, vilket är anledningen till att vi nyligen valde att använda digitala signaturer från Addo Sign på vår HR-avdelning.

Signeringsprocessen – digitaliserad och effektivare

Tidigare byggde processen på vanlig brevpost när NCC var behövde anställa nya medarbetare. Kontraktet skickades först med intern post till chefen, som skulle skriva under det och skicka tillbaka det till HR. Kontraktet skickades sedan per post till den nyanställde, som skulle skriva under det och skicka tillbaka det till HR.

Hela denna process har blivit mycket effektivare eftersom den nu är digitaliserad. Förut kunde NCC lätt ägna minst 14 dagar åt att vänta på att kontakten skulle komma tillbaka. Situationen nu är helt annorlunda då hela processen har dragits ner till en och en halv timme. Optimeringen av rekryteringsprocessen har varit till stor nytta för både nyanställda och NCC:s HR-medarbetare.

"En kollega var extatisk första gången hon använde Addo Sign, eftersom hon hade fått tillbaka kontraktet från båda parter inom några timmar. Vi hade aldrig provat det förut."

– Carina Salmon, Business Solution Specialist, NCC

Minskad administrativ arbetsbelastning

Med digitala signaturer från Addo Sign behöver NCC inte längre lägga tid på att till exempel skriva ut kontrakten eller skanna in dem igen när de kommit tillbaka. När NCC får ett påskrivet kontrakt från en nyanställd,hamnar det direkt i systemet, vilket minskar den administrativa arbetsbördan. Förutom en minskad administrativ arbetsbörda, är NCC dessutom glada över att kunna spara pengar på pappers- och fraktkostnader.

"Med Addo Sign är vi glada över att vi, förutom får en minskad administrativ arbetsbörda, kan spara pengar på pappers- och fraktkostnader."

– Carina Salmon, Business Solution Specialist, NCC

Addo Sign tas väl emot av NCC:s medarbetare

Addo Sign har tagits emot väl på NCC. Det har varit en överväldigande positiv respons från de anställda efter att ha testat lösningen och upplevt hur effektivt Addo Sign är.

  • check NCC upplever kortare väntetid och snabbare anställningsprocess
  • check NCC sparar pengar på papper och fraktkostnader
  • check Minskad administrativ arbetsbelastning
  • check NCC har upplevt positiv respons från medarbetarna

Om NCC

NCC är ett av norra Europas ledande företag inom bygg, fastighetsutveckling och infrastruktur med en omsättning på 41,6 miljarder DKK och 14 500 anställda. NCC-aktien är noterad på NASDAQ Stockholm.

NCC i Danmark består av affärsområdena NCC Building, NCC Property Development, NCC Industry och NCC Infrastructure.

Redo att börja

Ta reda på hur Addo Sign kan hjälpa din organisation.

Prova Addo Sign gratis Kontakta försäljning

keyboard_arrow_up