Signera och skicka enkelt dokument från dina favoritappar

Kolla in våra integrationer med populära affärs- och produktivitetsappar. Kontakta oss om du vill höra mer om hur vi kan integrera våra lösningar i dina affärssystem.

Kontakta försäljning

Tamigo

En molnlösning som kombinerar planering, frånvarohantering, resultatstyrning, medarbetarintervjuer, HR, ekonomi och prognoser.

BRIVA

BIRVA CRM gör det enkelt för dig att hantera kunddata, aktivitetslogg och försäljningsprocess.

INNOMATE

INNOMATE HR är ett HR-system med en hög grad av anpassnings- och automationsmöjligheter. Anställningsavtalen signeras med Visma Addo.

Emply

HR-systemet från Emply hanterar HR-administration, rekrytering och onboardingprocesser via en enhetlig och flexibel plattform. Anställningsavtalen signeras med Visma Addo.

webCRM

Skicka digitalt signerade dokument till kunder och potentiella kunder direkt från webCRM.

WorkPoint

Ta emot signaturer digitalt med Visma Addo och spara avtalsinformationen tillsammans med all annan information i WorkPoint.

COMAsystem

Gör hantering av alla typer av kontrakt enkel och okomplicerad.

EPOS

EPOS är ett komplett systemutbud för hantering av HR-data och arbetsflöden, administration, utveckling, rekrytering, löne- och ledningsrapportering.

EasyCruit

Rekryteringssystem med många automatiserade processer. Systemet håller koll på kandidater i kandidatbaser och har Visma Addo integrerat för signering.

Visma e-conomic

Skicka dokument för digital signatur från e-conomic med ett enda klick.

Visma HR

HR-system med direkt integration mot Visma Payroll. Med systemet håller du enkelt koll på dina anställda, utlämnad utrustning, dokument m.m.

Visma HR-plus

HR-plus är ett flexibelt lönesystem som med en hög grad av automatisering säkerställer kvalitet och effektivitet i löneprocessen för de största och mest komplexa företagen.

Visma Personec P

Personec P är en helt integrerad lösning för den offentliga sektorn. HR, lönehantering och personal som automatiserar administration och förser medarbetare och chefer med mobila gränssnitt.

Visma TendSign

Många offentliga företag i Sverige använder TendSign för ärendehantering. Dokument kan skickas till relevanta personer med Visma Addo från själva lösningen.

My Visma

Lösning för att underlätta företagets HR-processer såsom rekrytering och utveckling/medarbetarnas välmående.

Visma Case

Ett elektroniskt och onlinebaserat ärende- och arkivsystem som är lätt att använda, lätt att bygga ut och i en ny, låg prisklass.

Sikker Handel

Om du säljer eller köper något, och du vill ha kontroll över situationen för dig som säljare eller köpare, då är tjänsten från Sikker Handel rätt för dig.

MindKey

Ett integrerat HR-system för organisering av personaldata och automatisering av alla HR-processer från rekrytering till uppsägningar.

Legis 365

Enkelt och intuitivt system för advokater. Legis 365 gör det enkelt för små och medelstora advokatbyråer att handlägga ärenden.

Flexya

Bostads- och affärssystemet används dagligen på fler än 150 fastighetsförmedlingar. Flexya är en enkel och effektiv allt-i-ett-lösning för ditt företag.

e-Boks

Med Visma Addo kan dokument skickas direkt till e-Boks-kontot för de personer som behöver signera. Du kan även lagra de signerade dokumenten i e-Boks.

2People

Enkelt, komplett och användarvänligt HR-system för alla dina HR-relaterade uppgifter. Med 2People får du en komplett HR-lösning som kan användas för alla dina HR-realterade uppgifter.

Axpoint

Axpoint SmartOffice för Outlook är det ultimata verktyget för att öka produktiviteten mellan Outlook och Office 365.

CUBES

Detta modulära HR-system ger bland annat en överblick över HR-data och intelligenta organisationsscheman. Handlingar signeras med Visma Addo.

Elvium

Gör rekryteringen användarvänligare genom att samla in signaturer och information via en säker anslutning.

keyboard_arrow_up