Integrera Addo Sign med ditt företag och optimera ditt businessflow

Integrationer med populära lösningar

Starta idag  Book demo

HR løsninger

2people

Enkelt, komplett och användarvänligt HR-system för alla dina HR-relaterade uppgifter. Med 2People får du en komplett HR-lösning som kan användas för alla dina HR-realterade uppgifter.

DXC Staff Planning

DXC Personal Planning är en onlinebaserad lösning som gör det enkelt att planera skift, spela in tid, automatisera lönehantering och ger full överblick till sina användare.

Evity

Evity hjälper dig att förbättra dina HR-processer. Ett verktyg som löser HR-utmaningar och hjälper chefer att utveckla sina anställda på ett enkelt sätt.

Visma Agda PS

Agda PS hanterar löner och HR på samma ställe. Perfekt för företag som inte bara behöver ett lönesystem utan också vill ta hand om sina anställda på ett flexibelt sätt.

CRM och försäljning

Briva

BIRVA CRM gör det enkelt för dig att hantera kunddata, aktivitetslogg och försäljningsprocess.

Sikker Handel

Om du ska sälja eller köpa något och vill vara säker på villkoren för dig som säljare eller köpare kan du använda tjänsten Sikker Handel.

Bostads- och förmedlingslösningar

Boligflow

Boligflow är en allt-i-ett-lösning för fastighetsförvaltning som hjälper dig att automatisera och effektivisera dina uppgifter och processer.

Fenistra

Fenistra är en ledande leverantör av tjänster och system till företag som äger, driver eller förvaltar fastigheter. Ett system med oöverträffad funktionalitet för effektiv förvaltning av fastighetsvärden.

Flexya

Bostads- och affärssystemet används dagligen på fler än 150 fastighetsförmedlingar. Flexya är en enkel och effektiv allt-i-ett-lösning för ditt företag.

Tryggbudgivning

TryggBudgivning.no är en säker och enkel hemsida för elektronisk budgivning. Med BankID kan fastighetsmäklaren identifiera budgivaren och bud och budhöjningar lämnas elektroniskt.

Webmegler

Webmegler är en av de mest utbredda webbaserade systemlösningarna för fastighetsbranschen i Norge. Webmegler säkerställer effektiva arbetsprocesser i alla faser av ett fastighetsuppdrag.

Webtemp

Webtempen är ett komplett fagsystem för leverans och rekrytering av personal. Webtemp är skapad för alla företag med behov och vill överblicka anställda, timer och kunder.

Försäljning och dokumenthantering

Dealstack

Dealstack utvecklar arbetsflöden som skapar utrymme för att professionella inom private equity ska kunna samarbeta mer effektivt. Målet är att få slut på föråldrade metoder för hantering av affärer.

Google Drive

Integrera med Google Drive och låt Addo Sign automatiskt lagra alla signerade dokument i Google Drive. Detta sparar en hel del manuellt arbete.

SFTP

Med Secure File Transfer Protocol kan du skicka signerade dokument till dina egna servrar och skapa unika arbetsflöden.

Zapier

Zapier är ett automatiseringsverktyg som gör det möjligt att integrera webbapplikationer, överföra data från en plattform till en annan och automatisera arbetsflöden.

Digital post

Skicka dokument direkt till din digitala brevlåda från den offentliga sektorn. Addo Sign integreras enkelt med Digital Post så att du kan skicka dokument till dina mottagare via den.

Outlook


Skicka signerade dokument till valfri e-postadress. Detta kan ställas in som ett fast distributionsflöde.

Microsoft Office

Med Addo Print plug-in installerat kan du skicka dokument för signering direkt från t.ex. Microsoft Word eller andra program på din dator.

JCD

JCD har levererat IT till företag i mer än 30 år. Med JCD får du en Digital Signatur för din WorkPoint 365 eller Microsoft 365.
Detta digitaliserar processerna kring signaturer.

Ekonomi

Visma Dinero

Dinero är ett kostnadsfritt bokföringsprogram för entreprenörer och småföretag. Skapa och skicka elektroniska fakturor, lägg upp inköpskvitton och sköt momsredovisningen - allt från din webbläsare.

keyboard_arrow_up