Vi bygger effektiva och pålitliga relationer med kunderna

Om Addo Sign

Dedikation

Addo Sign ligger i framkant när det gäller digital transformation och är specialiserade på att tillhandahålla toppmoderna lösningar för digitala signaturer genom vår signeringsplattform. Med vårt engagemang för excellens ger vi företag möjlighet att effektivisera sina dokumentarbetsflöden med oöverträffad effektivitet och säkerhet. Som en integrerad del av twoday tar vi nordisk innovation till den globala scenen och revolutionerar hur organisationer skickar, signerar och hanterar dokument. Gör oss sällskap i en papperslös framtid där teknik möter förtroende.

Ett produkt av twoday

Addo Sign är designat och ägs av twoday, som är ett nordiskt produkt- och teknologiföretag. Med nära 3.000 anställda och över 8.000 kunder är vi ett stort och välkänt IT-företag i Norden. Vi hjälper offentliga och privata företag att skapa värde med digitala lösningar och digital transformation. Vi har starka kompetenser och ett stort hjärta, och vi använder dessa kompetenser för att skapa framgångsrika och innovativa IT-lösningar för våra kunder.

"Kundfokus är inte bara ett buzzword – det är vårt ledande princip som är vävt in i allt vi gör. Det är också därför vi sticker ut som en verkligt kundcentrerad signaturlösning"

Jesper Drustrup, Direktör

Skräddarsydda lösningar för varje användare

Vi förstår att varje användare är unik, och vår produkt återspeglar denna förståelse. Från anpassningsbara funktioner till personliga användarupplevelser ser vi till att vår plattform anpassas efter dina behov.

Responsiv kundsupport

Vårt engagemang för er framgång sträcker sig längre än till programvaran. Vårt dedikerade kundsupportteam är alltid redo att hjälpa dig, ge snabba och hjälpsamma svar för att säkerställa en sömlös upplevelse i varje steg.

 

Kontinuerlig feedback från användare

Vi värdesätter dina insikter och söker aktivt feedback för att kontinuerligt förbättra vår produkt. Regelbundna uppdateringar och förbättringar drivs av våra användares föränderliga behov, vilket säkerställer att du ligger i framkant av den tekniska utvecklingen.

 

Användarvänligt gränssnitt

Att navigera genom vår SaaS-produkt är en barnlek. Vi prioriterar ett intuitivt och användarvänligt gränssnitt, så att både tekniskt kunniga yrkesverksamma och de som är nya på plattformen tycker att det är lätt att använda den för att maximera dess potential.

 

Skalbarhet och flexibilitet

När ditt företag växer bör också dina verktyg göra det. Vår SaaS-lösning är utformad med skalbarhet och flexibilitet i åtanke och ger en solid grund för att utveckla ditt företag, oavsett om det är en start-up eller ett stort företag.

Utbildningsresurser och träning

Att stärka våra användare är en prioritet. Vi tillhandahåller omfattande resurser, handledning och utbildningsmaterial för att säkerställa att du utnyttjar den fulla kraften i vår SaaS-produkt, vilket gör onboarding-processen sömlös och effektiv.

Öppen kommunikation

Öppen och transparent kommunikation är nyckeln till vår kundcentrerade strategi. Vi håller dig informerad om allt från serviceuppdateringar till nya funktioner, vilket skapar en känsla av förtroende och tillförlitlighet.

En unik laganda och ett oöverträffat engagemang

Kärnan i vårt företag är våra engagerade medarbetare som utvecklar innovativa lösningar och ger utmärkt support för att säkerställa bästa möjliga användarupplevelse för våra kunder. Vårt utvecklingsteam arbetar med passion och beslutsamhet och strävar ständigt efter att förfina våra produkter för att förbättra funktionalitet, säkerhet och användbarhet.

Samtidigt är vårt supportteam redo att möta kundernas behov med expertis och engagemang, och spelar en avgörande roll för att våra kunder alltid ska känna sig trygga och väl omhändertagna. Det engagemang som våra medarbetare visar varje dag är grunden till vår framgång och bidrar till att skapa en positiv och värdefull upplevelse för alla våra användare.

Prova vår produkt  Book demo

Effektivitet är grundstenen i vår verksamhet - Från strömlinjeformade arbetsflöden till agila utvecklingsmetoder ser vi till att varje kodrad har ett syfte och bidrar till Addo Signs övergripande kvalitet.

Brian Schau, Utvecklingschef

Det som utmärker vårt utvecklingscenter är inte bara den toppmoderna teknik som vi har till vårt förfogande, utan även den synergi och det samarbete som genomsyrar varje projekt. Våra programmerare trivs i en miljö som uppmuntrar till nytänkande och främjar en kultur där coola idéer inte bara välkomnas utan också aktivt eftersträvas.

Vårt team av hängivna programmerare är inte bara skickliga på att skriva effektiv och innovativ kod - de är också cybersäkerhetsvakter som rigoröst implementerar bästa praxis för att stärka de digitala lösningar vi skapar. Säkerhet är inte en eftertanke utan en integrerad del av vår utvecklingsprocess, minutiöst vävd in i varje kodrad i Addo Sign.

Det som särskiljer vårt team är inte bara kunskap och expertis - utan vår genuina passion för din framgång. Vi går längre än traditionell kundsupport och agerar som strategiska partners på er resa.

Ricco Trudslev, Chef för kundcenter

Våra kunders glädje är grunden för vår framgång, och den återspeglas i den exceptionella hjälp och support vi erbjuder. Vi är glada att se den genuina tillfredsställelse som uttrycks av dem vi hjälper.

Vårt åtagande att överträffa förväntningarna är inte bara en servicestandard, det är också en källa till glädje för våra kunder. Den positiva feedback vi får bekräftar att vårt engagemang för deras behov gör skillnad.

Kärnan i vår service är en djup uppskattning för det förtroende som våra kunder ger oss. Vi är stolta över att främja inte bara kundrelationer utan äkta partnerskap som bygger på tillförlitlighet, lyhördhet och ett gemensamt engagemang för att uppnå deras mål.

I slutändan är den glädje som våra kunder uttrycker det yttersta måttet på vår framgång. Det sporrar oss att fortsätta erbjuda hjälp och support utan motstycke, så att deras resa med oss inte bara blir tillfredsställande utan verkligen härlig. Välkommen till en gemenskap där din glädje är vår största belöning.

Kom igång idag?


 

Prova vår produkt  Book demo

twoday Addo Sign
Gærtorvet 1
1799 København
Denmark.

CVR 29973334

Kontakta oss

keyboard_arrow_up