Nordic Solar

Automatisera kundresan med enorma tidsbesparingar

Nordic Solar använder Addo Sign för massutskick av flera dokument till flera användare, vilket minskar handläggningstiden med 75 %.

Snabbare reaktionstid och tidsbesparing

Nordic Solar, ledande inom solcellsinvesteringar, optimerade sina arbetsflöden genom att digitalisera sina massutskick. Med Addo Sign kan de bättre betjäna sina kunder, uppnå snabbare transaktioner och uppnå enorma tids- och kostnadsbesparingar.

"75 % manuellt arbete sparat. Time-to-market har stärkts och en snabb service av våra kunder uppnåtts."

– Anders Søgaard-Jensen, Sales Director, Nordic Solar

Snabbare affärstransaktioner med digital signatur

När vi gör större affärer är många kunder inblandade, och om vi skulle behöva göra manuella massutskick skulle det ta alldeles för lång tid. Innan integrationen med Addo Sign och Omnidocs tog det oss lätt två dagars heltidsarbete att göra ett massutskick. Idag är vi klara långt innan lunch. Med lösningen innebär det att vi kan reagera mycket snabbare och faktiskt spara mycket tid.

Med vårt nuvarande affärsupplägg hade vi inte kunna klara oss utan digital signatur. När vi gör ett så kallat Capital Call; där vi drar pengar från kunder ska hela pappersarbetet ske på max 2 veckor. Om vi skulle vänta på posten så skulle det inte vara möjligt alls. Därför är vi helt beroende av en lösning som Addo Sign.

Signaturprocesserna körs säkert och automatiskt

När dokumentet har skickats sker allt automatiskt. Mottagaren får ett sms eller e-post och får därigenom tillgång att läsa och signera dokumentet. Är det flera undertecknare skickas dokumentet automatiskt runt till alla, och landar så småningom säkert hos avsändaren.

Kunder kan enkelt fylla i formulär i Omnidocs

Vi använder Omnidocs för att skapa alla våra blanketter som kunden ska fylla i beroende på vilken investering kunden vill göra. Allt är en del av en enhetlig process, och Addo Sign och Omnidocs fungerar utmärkt i interaktion med varandra.

www.omnidocs.com

Om Nordic Solar

Nordic Solar etablerades 2010 och har sedan starten investerat i hållbar solenergi, kombinerat med en attraktiv avkastning för aktieägarna. Nordic Solars uppdrag är att skapa en liten valörandel, så att många fler i framtiden får möjlighet att köpa aktier och investera sina pengar i solenergi.

Redo att börja

Ta reda på hur Addo Sign kan hjälpa din organisation.

Prova Addo Sign gratis Kontakta försäljning

keyboard_arrow_up