Liisabike

Förbättra kundupplevelsen för en säkrare, smidigare och snabbare åktur

Liisabika använder Addo Sign för att signera kontrakt digitalt och identifiera verifiering.

Större förtroende för signeringsprocessen

Liisabike har sålt Christiania-cyklar i många år. När de började leasa ut cyklarna behövde de ett effektivare system där kunderna kunde skriva på ett kontrakt och verifiera sin identitet. Förut var hela processen manuell, där kontraktet skickades till kunden via mail och sedan skulle det skrivas ut och signeras i butiken när kunden hämtade sin cykel.

Processen var omständlig och det fanns en känsla av att om någon ville lura Liisabike så skulle det vara ganska enkelt att göra det.

Med Addo Sign är hela signeringsprocessen nu digital. I takt med att kunderna verifierar sig med NemID känner sig Liisabike mindre utsatta för bedrägerier samtidigt som lösningen ger dem en säkrare hantering av kundernas avtal.

"Med Addo Sign hanterar vi kundernas kontrakt på ett säkert sätt och optimerar samtidigt våra administrativa processer."

– Risenga Manghezi, CEO, Liisabike

Trovärdighet och användarvänlighet

Både kunder och anställda har välkomnat den digitala signaturen från Addo Sign. Kunderna tycker att det är väldigt naturligt att signera digitalt och upplever samtidigt att processen har blivit smidigare. Vi ser digital signatur från Addo Sign som en trovärdig produkt som är enkel att använda.

Det ger vår verksamhet ett slags trovärdighet plus ett skydd mot bedrägerier. På en skala från 1 till 10 skulle vi ge produkten någonstans mellan 8 och 9 eftersom vi är mycket nöjda och inte har haft några problem med den, säger Risenga Manghezi.

  • check Större skydd mot bedrägerier
  • check Större förtroende för hanteringen av kontrakt
  • check Nöjda kunder och medarbetare
  • check En smidig process
  • check Optimering av administrativa uppgifter

Om Liisabike

Liisabike grundades 2016 och erbjuder problemfria abonnemang på högkvalitativa lastcyklar för stadsfamiljer. Enkelt och smidigt.

Redo att börja

Ta reda på hur Addo Sign kan hjälpa din organisation.

Prova Addo Sign gratis Kontakta försäljning

keyboard_arrow_up