Lederne

Digitalisera pappersbaserade processer

Lederne medlemsorganisation använder Addo Sign för att förenkla användarupplevelsen för sina medlemmar och för att accelerera sina hållbarhetsmål.

Ökat värde för medarbetare och kunder

Lederne hade redan bekantat sig med digitala signaturer. De hade helt enkelt inte hittat rätt leverantör, men när de väl kom i kontakt med Addo Sign var det inte långt från första mötet till implementering i hela Ledernes organisation.

"Våra medlemmar har inte alltid tillgång till en skrivare, så den digitala signaturen har gjort en enorm skillnad för alla."

– Susanne Harstad, Legal Contract Manager, Ledernes Hovedorganisation

Fokus på digitalisering

Susanne Harstad, Legal Contract Manager på Ledernes Hovedorganisation tog ledningen för att digitalisera processerna.

"Vi hade inget som påminde om en digital signaturlösning innan jag började jobba på Lederne för cirka 1,5 år sedan. Jag började implementera ett kontraktshanteringssystem där e-signaturdelen var lite för oflexibel. Själva integrationen med Contract Management-systemet var riktigt trevlig, men den digitala lösningen passade inte våra behov, så det var mycket uppskattat att Addo Sign kom på plats med ett erbjudande."

Addo Sign introducerades för oss av en slump när Ledernes Hovedorganisation tittade på sina MDM-system tillsammans med Kapacity, ett företag under twoday, när Addo Sign introducerades. Det var en perfekt match.

6 fördelar med Addo Sign som Susanne Harstad vill lyfta fram:

  • check Riktigt bra kundservice och onboardingprocess
  • check Spårning av signaturprocessen
  • check Digitalisering av manuell processor
  • check Hållbar produkt
  • check Användarvänligt och flexibelt system
  • check Tillmötesgående och bra support

Signaturprocesserna körs säkert och automatiskt

När dokumentet har skickats sker allt automatiskt. Mottagaren får ett sms eller e-post och får därigenom tillgång att läsa och signera dokumentet. Är det flera undertecknare skickas dokumentet automatiskt runt till alla, och landar så småningom säkert hos avsändaren.

Hållbarhet på agendan

Addo Sign passar bra ihop med Ledernes Hovedorganisations värderingar. Just hållbarhet står högt på organisationens agenda, och här passar Addo Sign perfekt in, säger Susanne Harstad.

"Det är en väldigt hållbar produkt som hjälper oss att nå en del interna mål, så vi har lagt stor vikt vid det, i motsats till att få det utspritt internt inom organisationen. Vi sparar mycket tid, minskar CO2-utsläppen för utskrift, sparar papper och minskar därmed mängden avfall, och det är vi mycket glada för."

Om Lederne

Ledernes Hovedorganisation är en intresseorganisation och a-kassa för chefer och andra betrodda medarbetare. De representerar fler än 115 000 medlemmar och är som den enda professionella organisationen i Danmark specialiserade på ledare och ledning. Varje dag arbetare de med nyanserna i ledarrollen, nya ledardilemman och samhällsutvecklingen.

Redo att börja

Ta reda på hur Addo Sign kan hjälpa din organisation.

Prova Addo Sign gratis Kontakta försäljning

keyboard_arrow_up