Innomate

Förenkla signeringsprocessen och förbättra säkerheten för personuppgifter

Innomate använder Addo Sign för att förkorta avtalsprocessen och skydda känsliga personuppgifter.

Ömsesidigt fördelaktigt utvecklingssamarbete

När Innomate valde att samarbeta med Addo Sign var det avgörande för dem att de fick en lösning som kunde integreras i den egna existerande HR-lösningen. Innomate har varit mycket nöjda med Addo Sign och anser att lösningen är lätt att arbeta med.

När integrationen var klar stötte Innomate på en del begränsningar som Addo Sign har varit bra på att ta tag i och lösa. Av den anledningen ansåg ledningen för Innomate att samarbetet mellan de två företagen var ömsesidigt fördelaktigt.

"Med digitala signaturer från Addo Sign hjälper vi våra kunder att förenkla sina arbetsflöden och skydda känsliga personuppgifter."

– Karsten Jørgensen, CEO, Innomate

Integrering av Addo Sign i Innomate HR

Innomate är ett mjukvaruföretag som tillhandahåller molnbaserade HR-lösningar. Som en del av Innomates lösning erbjuder de Addo Sign som en digital signeringsmetod. Man kan därför säga att Innomate erbjuder Addo Sign som en tjänst till sina kunder, genom sin egen lösning INNOMATE HR. Dessutom använder de digitala signaturer från Addo Sign internt i företaget, både när de ingår kundavtal och givetvis även i samband med personalhandlingar.

Innan man implementerade digitala signaturer från Addo Sign var det en svår process att ingå avtal med andra parter. Signeringsprocessen var tidskrävande och det var svårt att hålla reda på var ett dokument befann sig i processen.

Med Addo Sign har Innomate nu en ensträngslösning där de kan följa dokumenten från början till slut. Dessutom slipper de att dokument med känsliga uppgifter flyter omkring, eftersom allt är digitaliserat och skyddat – både under signeringsprocessen och i deras övriga system.

  • check En förenklad och säkrare signeringsprocess
  • check Mindre administrativt arbete
  • check Möjlighet till integration och utvecklingssamarbete
  • check Enkel och intuitiv lösning

Om Innomate

Med en stark kombination av kompetenser inom HR- och mjukvaruutveckling levererar Innomate A/S HR-lösningar som hjälper företag att optimera och professionalisera sina HR-processer på helt nya sätt.

Redo att börja

Ta reda på hur Addo Sign kan hjälpa din organisation.

Prova Addo Sign gratis Kontakta försäljning

keyboard_arrow_up