Esbjerg kommun

Tar bort utskrifts-, signerings- och skanningscykeln helt och hållet och förbättrar medborgarupplevelsen

Esbjerg kommun använder Addo Sign för att förkorta signeringsprocessen för sina medborgare och minska de långa processerna för behandling av kontakter och databehandling av avtal.

Esbjerg kommun sparar tid på administration

I Esbjerg kommun upplevde de att de hade många långa processer för behandlingsavtal och databehandlingsavtal. Det innebar att det fanns personer i organisationen som efterfrågade en digital signaturlösning som skulle förenkla deras arbetsflöden. Efter att ha kartlagt marknaden valde Esbjergs kommun Addo Sign.

”Det är betydligt professionellare att skicka dokument för signering via Addo Sign, snarare än att medborgaren ska behöva skriva ut, signera och skanna. Det är en väldigt lång process för medborgaren – och därmed också för oss”, säger Lene Aggerholm, Digitaliseringskonsult, Esbjerg kommun.

"Det är betydligt professionellare att skicka dokument för signering via Addo Sign, snarare än att medborgaren ska behöva skriva ut, signera och skanna. Det är en väldigt lång process för medborgaren – och därmed också för oss."

– Lene Aggerholm, Digitization Consultant, Esbjerg Municipality

Addo Sign används i hela organisationen

Med 45 användare av Addo Sign används digitala signaturer på många olika avdelningar över hela organisationen. Även om Esbjerg kommun inte har marknadsfört sin användning av Addo Sign internt, har den snabbt spridits över organisationen.

För Esbjergs kommun har Addo Sign åtgärdat de långa administrativa processerna och gjort det enklare och snabbare för medborgarna att skriva under dokument. Esbjerg kommun lyfter speciellt fram:

  • check Användarvänlighet
  • check Effektivitet
  • check Tidsbesparande
  • check Attraktiv prismodell

"Esbjerg kommun är en organisation där arbetsuppgifterna varierar ganska mycket, och även behovet av att samla in underskrifter varierar. Det gör att nästan alla våra avdelningar, från teknik och miljö, barnomsorg och kultur till vård och omsorg, använder sig av Addo Sign och samlar in underskrifter på rekordtid."

– Lene Aggerholm, Digitization Consultant, Esbjerg Municipality

Om Esbjerg kommun

Esbjerg kommun har fler än 10 500 anställda, fördelade på 300 mycket olika arbetsplatser, och kombinationen av de många olika yrkesgrupperna ger en helt unik dynamik. Esbjerg Kommun är en spännande organisation med fokus på utveckling och säkerhet. Esbjerg Kommun är Danmarks femte största och området är under snabb utveckling, vilket främst drivs av deras position inom energisektorn.

Redo att börja

Ta reda på hur Addo Sign kan hjälpa din organisation.

Prova Addo Sign gratis Kontakta försäljning

keyboard_arrow_up