Coor

Förbättra anställningsupplevelsen och minska kostnaderna

COORs HR-avdelning använder Addo Sign för att ta fram anställningsavtal. Tiden det tag att få tillbaka avtal har reducerats avsevärt och har inneburit ytterligare minskning av kostnader och komplexitet.

Vi har minskat väntetiden och sparar fraktkostnader

På COORs HR-avdelning använder vi Addo Sign för att skicka ut anställningsavtal. Vi behöver inte längre vänta på att få tillbaka ett anställningsavtal. Innan vi på COOR flyttade över till Addo Sign Add skickade vi ut anställningsavtal med vanlig post. Tyvärr var processen ganska långsam och mycket kostsam. Vi är glada över att vi nu kan spara in på både väntetiden och portot.

"Addo Sign förenklar hela arbetsprocessen på vår HR-avdelning. Det är mycket enklare att hålla koll på vad vi har skickat ut och vad vi inte har skickat ut."

– Anja Dam-Nielsen, HR Assistent, COOR

Addo Sign ger oss en bättre överblick

Addo Sign har gett oss en exceptionell överblick. Innan vi började använda Addo Sign hade vi svårt att få en överblick över vad som kom tillbaka när vi skickade ut kontrakt och ersättningar internt inom COOR. Vissa kontrakt skickades ofta ut utan att komma tillbaka undertecknade. Det har blivit otroligt enkelt att följa upp nu när allt sker digitalt.

Saker och ting går så mycket enklare och snabbare nu, och vi får faktiskt svar tillbaka när vi skickar ut kontrakt för digital signering. Addo Sign förenklar och gör vår arbetsdag enklare.

  • check Vi har bättre överblick över utskickade kontrakt
  • check Vår vardag har blivit så mycket enklare
  • check Vi har minskat väntetiden och sparar på fraktkostnader

Om COOR

COOR är en ledande leverantör av facility management i Norden. I Danmark betjänar COOR mer än 30 000 tjänsteanvändare dagligen, på mer än 300 adresser. Med över 6 300 anställda verkar COOR främst i Danmark, Sverige, Norge och Finland.

Redo att börja

Ta reda på hur Addo Sign kan hjälpa din organisation.

Prova Addo Sign gratis Kontakta försäljning

keyboard_arrow_up