Avinor

En snabbare, grönare och 
effektivare avtalsprocess

Avinor använder Addo Sign för att effektivisera 
signeringsprocessen och spara tid.

Effektivisering av signeringsprocessen

Att få ett undertecknat dokument fysiskt är mycket krävande för de flesta företag. Av den anledningen var det en mycket viktig faktor för Avinor att effektivisera signeringsprocessen.

Signeringsprocessen är nu både snabbare och mycket enklare. De behöver inte längre vänta på att kunden ska skriva ut, signera och skanna dokumenten. Det undertecknade avtalet är nu bara ett klick bort.

"Med Addo Sign upplever vi en effektivisering av flera signeringsprocesser som tidigare krävt mycket tid och administration."

– Yvonne Rydningen Head of Group Purchasing, Construction and Airport Operations at Avinor

Snabbt igång med Addo Sign

En av fördelarna med Addo Sign är att det är väldigt enkelt att använda, samt lätt att förstå för alla anställda i verksamheten. Detta var en fördel som Avinor verkligen uppskattade.

Enligt Avinor är fördelen med att använda Addo Sign:

  • check Optimering av administrativa uppgifter
  • check Snabbare processer
  • check Miljövänligt
  • check Nöjda kunder och medarbetare

"Systemet är lätt att komma igång med och kräver mycket lite träning. Addo Sign är ett väldigt intuitivt verktyg och är en av de största framgångarna som upphandlats på många år."

– Yvonne Rydningen, Head of Group Purchasing, Construction and Airport Operations at Avinor

Om Avinor

Avinor Group har två primära affärsområden: drift av ett rikstäckande nätverk av flygplatser och nationell flygtrafiktjänst för civilt och militärt flyg. Avinor ansvarar för 44 statliga flygplatser och flygsäkerhetstjänsten för civil och militär luftfart i Norge. Detta nätverk binder samman Norge – och Norge tillsammans med världen. Cirka 3 000 anställda ansvarar för planering, utbyggnad och drift av ett kombinerat flygplats- och flygsäkerhetssystem.

Redo att börja

Ta reda på hur Addo Sign kan hjälpa din organisation.

Prova Addo Sign gratis Kontakta försäljning

keyboard_arrow_up