E-signering & ID

Ett abonnemang, obegränsat antal användare. Bank ID, Freja eID, eIDAS och mer. Aldrig tidigare har det varit så enkelt för företag att digitalisera processer för e-signering och säker identifiering.

Start i dag  Book demo

Få ditt avtal undertecknatnågra minuter

Ladda upp dokument som ska undertecknas.
Lägg till mottagare. Meddelande och identitetsverifiering skickas automatiskt.
Mottagaren kan läsa och signera i signaturportalen.
Undertecknade dokument tas emot. En kopia skickas till undertecknaren.

Få ditt avtal undertecknatnågra minuter

Ladda upp dokument som ska undertecknas.
Lägg till mottagare. Meddelande och identitetsverifiering skickas automatiskt.
Undertecknade dokument tas emot. En kopia skickas till undertecknaren.
Signerede dokumenter ligger nu i Addo Sign, og kopi sendes til underskriver.
UNDERTECKNA KONTRAKT – DIGITALT

Förenkla din arbetsdag med elektronisk signatur

Undvik flaskhalsarna i samband med att underteckna dokument. Med e-signatur, mallar, anpassade formulär, säker filöverföring och autentiseringsprocedurer kan du enkelt skicka dokument för digital signering från din PC, surfplatta eller telefon. Med Addo Sign kan du få signaturer och nödvändig information på ett ögonblick.

Prova 10 signaturer gratis

SKAPAT FÖR ARBETSLAG

Signera direkt och spara tid på varje e-signatur

Med digitala signering från Addo Sign kan vem som helst skapa och skicka dokument för e-signering. Skapa ett konto, ladda upp dokument och skicka det första dokumentet för signering på några minuter. Till skillnad från den handskrivna signaturen, kan en e-signatur inte förfalskas. Förutom att den är lätt att använda är det också en mycket säkrare lösning.

Obegränsat antal användare

Enkel rättighetshantering och obegränsat antal användare. Skapa enkelt flera användare under ett företagskonto, utan extra kostnad.

Microsoft Office

Skicka signaturförfrågningar direkt från Microsoft Word genom Addo Signs tilläggsprogram. Du kan även ladda upp färdiga PDF-filer direkt till lösningen.

Skydda känsliga uppgifter

Addo Sign reglerar användning och lagring av personuppgifter som tillhör EU-medborgare. Uppfyller eIDAS, ISAE 3000, ISAE 3402 och ISO 27001.

LÄTT FÖR DINA KUNDER

Bara 3 klick mellan dig och undertecknaren

Dina kunder kan signera dokumentet på vilken enhet som helst. Det kan vara en PC, surfplatta eller en telefon, och det krävs inget Addo Sign-konto. Det tar bara tre klick att skicka en begäran om en e-signatur. Undertecknaren får en länk via e-post, klickar för att granska dokumentet och signerar det antingen på skärmen eller med sitt nationella eID. Direkt därefter får du dokumentet och undertecknaren får en kopia.

AUTOMATISERA DINA ÅTERKOMMANDE PROCESSER

Automatisera rutiner med mallar

Spara dokument som används ofta som mallar och använd dem om och om igen. Med mallar sparar du mycket tid vid återkommande signaturprocesser och de är designade med maximal produktivitet i åtanke.

Mallarna har funktioner som fördefinierade signaturflöden, bilagor, inbjudningstexter och dialog. Mallar sparar tid och är lätta att dela med dina kunder och kollegor.

"En kollega var extatisk första gången hon använde Addo Sign, eftersom hon hade fått tillbaka kontraktet från båda parter inom några timmar. Vi hade aldrig provat det förut."

Carina Salmon
Business Solution Specialist

SAMLA ENKELT IN INFORMATION

Användarvänliga formulär för alla ändamål

Nu är det enklare än någonsin att samla in information från anställda, leverantörer, leads och arbetssökande. I Addo Sign kan du göra ditt dokument ifyllbart och få information från anställda och kunder snabbare än någonsin tidigare. Om du behöver samla in information, lägg bara till text, datum eller kryssrutor.

"Undvik fel som orsakas av oläslig handstil."

Søren Hellener, Danmarks Apotekerforening

"Addo Sign förenklar hela arbetsflödet på vår HR-avdelning."

Anja Dam Nielsen, COOR

Kom igång med digital signering. 10 signaturer per månad och obegränsat antal användare
200 SEK

keyboard_arrow_up