Digital signatur & ID

Ett abonnemang, obegränsat antal användare. Bank ID, Freja eID, eIDAS och mer. Aldrig tidigare har det varit så enkelt för företag att digitalisera processer för avtalssignaturer och säker identifiering.

Borja gratis  Book demo

Få ditt avtal undertecknatnågra minuter

Ladda upp dokument som ska undertecknas.
Lägg till mottagare. Meddelande och identitetsverifiering skickas automatiskt.
Mottagaren kan läsa och signera i signaturportalen.
Undertecknade dokument tas emot. En kopia skickas till undertecknaren.

Få ditt avtal undertecknatnågra minuter

Ladda upp dokument som ska undertecknas.
Lägg till mottagare. Meddelande och identitetsverifiering skickas automatiskt.
Undertecknade dokument tas emot. En kopia skickas till undertecknaren.
Signerede dokumenter ligger nu i Addo Sign, og kopi sendes til underskriver.
UNDERTECKNA KONTRAKT – DIGITALT

Förenkla din arbetsdag med digitala signaturer

Undvik flaskhalsarna i samband med att underteckna dokument. Med digital signatur, mallar, anpassade formulär, säker filöverföring och autentiseringsprocedurer kan du enkelt skicka dokument för e-signering från din PC, surfplatta eller telefon. Med Addo Sign kan du få signaturer och nödvändig information på ett ögonblick.

Prova 10 signaturer gratis

digital signering

SKAPAT FÖR ARBETSLAG

Signera direkt och spara tid på varje signatur

Med digitala signaturer från Addo Sign kan vem som helst skapa och skicka dokument för digital signering. Skapa ett konto, ladda upp dokument och skicka det första dokumentet för signering på några minuter. Till skillnad från den handskrivna signaturen, kan en digital signatur inte förfalskas. Förutom att den är lätt att använda är det också en mycket säkrare lösning.

Börja gratis

underskriv digitalt

Obegränsat antal användare

Enkel rättighetshantering och obegränsat antal användare. Skapa enkelt flera användare under ett företagskonto, utan extra kostnad.

Microsoft Office

Skicka signaturförfrågningar direkt från Microsoft Word genom Addo Signs tilläggsprogram. Du kan även ladda upp färdiga PDF-filer direkt till lösningen.

Skydda känsliga uppgifter

Addo Sign reglerar användning och lagring av personuppgifter som tillhör EU-medborgare. Uppfyller eIDAS, ISAE 3000, ISAE 3402 och ISO 27001.

LÄTT FÖR DINA KUNDER

Bara 3 klick mellan dig och undertecknaren

Dina kunder kan signera dokumentet på vilken enhet som helst. Det kan vara en PC, surfplatta eller en telefon, och det krävs inget Addo Sign-konto. Det tar bara tre klick att skicka en begäran om en elektronisk signatur. Undertecknaren får en länk via e-post, klickar för att granska dokumentet och signerar det antingen på skärmen eller med sitt nationella eID. Direkt därefter får du dokumentet och undertecknaren får en kopia.

Prova själv gratis

digital signatur

AUTOMATISERA DINA ÅTERKOMMANDE PROCESSER

Automatisera rutiner med mallar

Spara dokument som används ofta som mallar och använd dem om och om igen. Med mallar sparar du mycket tid vid återkommande signaturprocesser och de är designade med maximal produktivitet i åtanke.

Mallarna har funktioner som fördefinierade signaturflöden, bilagor, inbjudningstexter och dialog. Mallar sparar tid och är lätta att dela med dina kunder och kollegor.

Book demo

"En kollega var extatisk första gången hon använde Addo Sign, eftersom hon hade fått tillbaka kontraktet från båda parter inom några timmar. Vi hade aldrig provat det förut."

Carina Salmon
Business Solution Specialist

SAMLA ENKELT IN INFORMATION

Användarvänliga formulär för alla ändamål

Nu är det enklare än någonsin att samla in information från anställda, leverantörer, kunder och arbetssökande. I Addo Sign kan du skapa blanketter som mottagaren kan fylla i online. Det gör det enkelt att få information och digitala signaturer från dina mottagare.

"Undvik fel som orsakas av oläslig handstil."

Søren Hellener, Danmarks Apotekerforening

"Addo Sign förenklar hela arbetsflödet på vår HR-avdelning."

Anja Dam Nielsen, COOR

Välj en smartare lösning

Digital signering, webbformulär och säker distribution av dokument, brev och kontrakt

Prova gratis Få en demo

keyboard_arrow_up