Addo Sign för den offentliga sektorn

Skapa effektiva arbetsflöden och minimera behovet av administration i dialogen med medborgare, föräldrar och samhälle.

Börja idag  Book demo

Viktiga egenskaper för anställda inom den offentliga sektorn

Signera enkelt med BankID

Mottagaren kan enkelt signera med BankID när och var det passar dem. En underskrift via Addo Sign är lika giltig som en underskrift med penna på papper.

Ikon

Digitala former

Anpassa era arbetsflöden för signaturer och godkännanden, återanvänd dem från gång till gång och gör det enkelt för kunder, anställda och medborgare att fylla i information digitalt.

Ikon

Sammenslåing av post

En indbygget flettefunktion, der gør det hurtigt og nemt at sende dokumenter til mange forskellige modtagere. Alt, hvad du behøver, er en flettefil og et tilhørende Word-dokument med indlejrede flettefelter.

Ikon

Arkivering av dokument

Addo Vault är det enklaste sättet att lagra undertecknade avtal så att de inte kommer på avvägar och alltid kan hittas igen. Obegränsat utrymme för arkivering av undertecknade dokument ingår.

Ikon

Automatiska påminnelser

Skicka automatiska påminnelser till mottagarna så att du snabbare får tillbaka undertecknade dokument. Undvik att ha för många öppna ärenden samtidigt och minska tidsåtgången genom att skicka påminnelser.

Ikon

Flera undertecknare på samma dokument

Vissa dokument kräver underskrifter från flera personer. Med Addo Sign kan du enkelt skicka dokument för underskrift med flera undertecknare och du kan ändra ordningen på underskrifterna.

Ikon

Mindre manuellt pappersarbete för bättre service till samhället

Låt dina medarbetare, affärspartners och medborgare slippa skriva ut och skanna dokument för att sedan skicka tillbaka dem till dig. Låt dem istället signera direkt på pekskärmen på en gång.

Det är mycket enklare för alla inblandade och ärendehanteringen behöver inte pausas tills det undertecknade dokumentet returneras. Du slipper väntetiden och besväret med att skicka dokumentet fram och tillbaka. Och skulle någon glömma att svara kan Addo Sign automatiskt skicka påminnelser. Enkelt, säkert och effektivt.

Addo Form är lätt att fylla i och ger bra resultat

Kan enkelt genomföras på din telefon, surfplatta eller dator. Kräver liten eller ingen IT- eller användarkompetens. Den ifyllda informationen kan automatiskt överföras till något av företagets PDF-formulär, så att det slutliga dokumentet kan anpassas efter dina specifikationer.

 

Legitimitet och dataskydd i toppklass

Addo Sign uppfyller till fullo både de tekniska och juridiska kraven i GDPR och den allmänna dataskyddsförordningen. Därför kommer känsliga personuppgifter aldrig att skickas som en enkel text.

I gengäld registreras alla transaktioner och åtgärder automatiskt, så att du alltid har full kontroll över dokumentationen.

Obegränsat antal användare

Skapa flera användare under ett konto utan extra kostnad och med enkel rättighetshantering.

Säker identifiering

Mottagare kan identifiera sig med MitID när de signerar dokument digitalt.

Skydd av personuppgifter

Addo Sign hanterar dataanvändning och lagring i enlighet med GDPR.

Kom igång idag

Prova den redan idag eller kontakta oss för en demonstration

Gratis konto med obegränsat antal användare. 

Skapa gratis konto  Book demo

keyboard_arrow_up