Heltäckande digital signering för energibolag och allmännyttiga tjänster

Hämta enkelt in signaturer på alla typer av dokument från dina konsumenter. Effektivisera arbetsflöden och avveckla dina pappersbaserade processer.

Kom igång Skaffa en demo Skaffa en demo

Kraftfulla funktioner för energibolag

Samla in information med formulär

Samla in information från kunder, leverantörer och medarbetare med våra användarvänliga formulär. Fyll i från var som helst och på vilken enhet som helst.

tablet-touch

Spara tid med mallar

Med mallar kan du spara dokument som används ofta och återanvända dem om och om igen. Minska tiden för att skapa dokument med 70 %.

common-file-sync

Håll dig på rätt spår med påminnelser

Undvik manuell uppföljning. Ställ in automatiska påminnelser och oroa dig aldrig för dina dokument efter att du har skickat dem.

alarm-bell-ring-1

Ta kontroll över hanteringsprocessen för avtal och gör det lättare att vara kund

Som energibolag skickar du många dokument till din kund, samarbetspartners och egna enheter – antingen per brev eller direkt till användarnas digitala brevlådor. Många av dessa dokument måste returneras i undertecknat skick. Det kan bli en krånglig och långdragen affär om mottagarna ska skriva ut, signera, skanna och skicka tillbaka dokumenten till dig.

Som tur är finns det ett enklare sätt. Skicka dokumentet med Addo Sign och låt kunden signera direkt på mobilen. Allt som har med påminnelser, arkivering och dokumentation att göra sker också automatiskt. Du får kontroll och överblick över hela processen, sparar tid och får en hållbar lösning som gynnar alla.

Med Visma Addo kan I underskrive dokumenter direkte på mobilen

Håll koll på alla dina dokument automatiskt

Med de många intressenterna och projekten inom energibranschen finns det också många dokument som snabbt måste undertecknas. Men vilka har du skickat ut, vilka har lämnats tillbaka och vilka är utestående?

Det kan du kan snabbt få en överblick över med Addo Sign. All aktivitet loggas automatiskt så att du alltid kan se hur långt dokumenten har kommit. Och om en signatur saknas skickar Addo Sign ut en påminnelse automatiskt.

Kom igång idag

Prova den redan idag eller kontakta oss för en demonstration

Gratis konto med obegränsat antal användare. 

Skapa gratis konto  Book demo

keyboard_arrow_up