Signera PDF-filer online

Spara på papper, utskrifter och skanning. Med Addo Sign kan du signera PDF-filer direkt på skärmen. Enkelt, snabbt och säkert.

Prova det gratis nu

Du vet hur det känns... Du behöver en signatur på ett dokument som mottagaren inte får ändra. Du skickar alltså en PDF-fil. Men hur får du effektivast en signatur på ditt PDF-dokument?

Du gör det med Addo Sign. Här kan du ladda upp ett PDF-dokument och skicka det för digital signering av mottagaren.

Behöver du få ett PDF-dokument signerat idag? Skapa en profil på några minuter och få dina första 10 PDF-filer signerade gratis.

Skapa din kostnadsfria profil här.

Hur du enkelt kan få din PDF signerad online

Det kan vara en långsam process att få in underskrifter på kontraktet eller andra dokument. Men du kan påskynda processen och göra allt online med Addo Sign på ett enkelt, snabbt och säkert sätt. Så här gör du:

 

Ladda upp dokument som ska signeras
Lägg till mottagare. Meddelande och identitetsverifiering skickas automatiskt.
Mottagaren kan läsa och signera i signaturportalen.
Undertecknade dokument tas emot. Kopia skickas till undertecknaren.

 

Ladda upp det dokument som ska undertecknas och eventuella bilagor.
Lägg till mottagare. Automatisk avisering och identitetsbekräftelse skickas.
Mottagaren får tillgång till dokument och signaturportal.
Signerade dokument sparas nu i Addo Sign och en kopia skickas till den som signerat.

 

Inga personuppgifter skickas i klartext och GDPR-reglerna följs till punkt och pricka. Själva dokumenten lagras inte, men alla transaktioner och åtgärder i Addo Sign loggas och kan alltid dokumenteras.

Allt är gjort på några minuter. Det kan inte bli enklare eller snabbare, och säkerheten är förstklassi.

 

Är en elektronisk signatur av en PDF bindande?

Det korta svaret är ja, men det är lite mer nyanserat än så. En elektronisk signatur är lika giltig som en signatur på ett papper med bläck. Detta gäller i USA, Europa och de flesta andra länder i världen, så du kan tryggt skicka ett dokument för underskrift i PDF-format och få en juridiskt bindande underskrift tillbaka.

Spara tid med digital signering av PDF-filer

Att skriva under på papper kan ta lång tid för både dig och förmånstagaren. Först måste dokumentet skapas, skrivas ut, undertecknas, skannas och slutligen returneras. Och om det finns justeringar i dokumentet eller liknande tar det ännu längre tid och kräver mycket administration. Med digital signering av dina PDF-filer kan du spara timmar och dagar av både tid och administration. Många upplever också att de får tillbaka ett undertecknat dokument mycket snabbare.

Håll koll på många PDF-filer som ska signeras

Med Addo Sign kan du kontinuerligt se statusen på dina dokument. Har mottagaren öppnat dem eller har mottagaren undertecknat dem? Meddelanden skickas också automatiskt till mottagaren när de har fått ett dokument för underskrift. Det gör det enkelt för dig att hålla reda på när du kan förvänta dig att få ditt undertecknade dokument.

Prova det gratis nu


Viden og inspiration

Gå til blogoversigt

keyboard_arrow_up