Effektivisera datainsamlingen genom automatiserade formulär

Förbättra användarupplevelsen och förenkla processen för både avsändare och mottagare med Addo Forms.

 Nikoline Astrid Lundberg 
Process Improvement Manager

Återvinn och spara tid

Det finns fler och fler möjligheter att använda digitala verktyg för att optimera de dagliga processerna. Addo Forms är inget undantag.

Addo Forms kan användas även av de minst IT-kunniga och kan spara mycket tid. När du har skapat det första formuläret för att få kontaktuppgifter, samtycke eller liknande kan samma formulär användas om och om igen - men samtidigt anpassas för varje mottagare.

Det här gör att du slipper en massa onödigt krångel med att skriva ut och underteckna på det gamla traditionella sättet - med penna och papper.

"Det har blivit mycket lättare att få information från vår personal och våra elever. "

Anette Nielsen, löne- och personalkonsult på FGU Nordvestsjælland

Avsluta affärer snabbare 

En av de stora fördelarna med digitala arbetsflöden är att du kan spara mycket tid genom att slippa skriva ut alla dokument som måste undertecknas. Så du kan hantera, skicka och underteckna viktiga dokument, samtyckesblanketter eller frågeformulär var du än befinner dig. Information som är känd i förväg kan också synkroniseras i formulären, vilket förbättrar användarupplevelsen och förenklar processen för både avsändare och mottagare.

Det ger dig ett försprång när det gäller att samla in data. Detta gäller oavsett om uppgifterna måste hämtas från en kund i andra delen av landet eller från en anställd på en annan avdelning. 

Eliminera mänskliga fel

Vi gör alla misstag - men ibland kan enkla misstag vara de mest irriterande. Att behöva skicka dokument fram och tillbaka på grund av ett litet misstag är ganska stressigt. Lyckligtvis kan de flesta fel elimineras och du kan se till att du får rätt information första gången. Med Addo Forms kan du skapa förslag, erbjudanden, samtyckesblanketter, KYC-blanketter och många andra formulär för insamling av data - och anpassa dem för varje ändamål.

Genom att minimera mänskliga fel från ekvationen kan du hålla dina arbetsflöden optimala - samtidigt som de är så enkla som möjligt för dina kunder, anställda och andra användare.

Följ viktiga dokument

Det finns inget värre än att förlora kontakten med viktiga dokument, kontrakt eller potentiella affärer. Varje åtgärd med formulären kan spåras; när de tas emot, öppnas eller undertecknas och registreras i en händelselogg. På så sätt vet du alltid statusen på de dokument som du har skickat ut.

Dessutom kan automatiska påminnelser skickas. I stället för att behöva följa upp varje dokument påminns mottagaren automatiskt om att svara på det som skickats. 

 

Skapa ett kostnadsfritt konto och prova Addo Sign. Du kan också kontakta oss för en demonstration, så att du med egna ögon kan se hur du kan använda det i HR.

keyboard_arrow_up