Introduktion av Addo Vault och designuppdateringar   

Vi är mycket glada att introducera denna uppdatering för dig. Denna uppdatering inkluderar funktioner som gör det ännu enklare att använda och dra nytta av fördelarna med Addo Sign. Funktionen blir tillgänglig från och med den 19 oktober 2023.

 

Med Addo Vault kommer din vardag att bli enklare. Addo Vault säkerställer att alla dina signerade dokument sparas säkert och arkiveras automatiskt inom Addo Sign. Du behöver inte längre ladda ner dem inom 10 dagar. Addo Vault ingår i alla prenumerationer: Addo 10, Addo 50 och Addo 100+.

Allt du behöver göra är att aktivera det där du hanterar dina kontoinställningar. Om du har ett Addo Starter-konto och vill uppgradera till en prenumeration för att använda Addo Vault, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig med de praktiska detaljerna.

Detaljer för underskriftsprocessen

Detaljfönstret för underskriftsprocessen har blivit omgjort och är nu mycket lättare att förstå. Förutom information om varje underskrivare kan du också öppna fönstret med sändningsdetaljer och se information om den totala underskriftsuppgiften.

Automatisk arkivering av kontrakter

När Addo Vault är aktiverat i din Addo 10, Addo 50 eller Addo 100+ prenumeration, kommer alla signerade kontrakt och dokument att säkert lagras inom Addo Sign. Du kommer aldrig att förlora dina dokument och alltid veta var de är. Du behöver inte längre använda tid på arkiveringsprocesser. Med Addo Vault får du automatisk arkivering.

Se creditsförbrukning

Som du vet, är varje signaturuppgift förknippad med vissa kostnader som beräknas i credits. Till exempel kostar en standard touch-underskrift en credit, och du kan också använda andra funktioner som debiteras med credits. Det är nu enkelt att få en detaljerad översikt över hur många credits du har använt för varje enskild signaturuppgift och signerare.

Skriv anteckningar till dig själv och dina kollegor

Nu kan du skriva en intern anteckning inuti varje signaturuppgift. Detta kan användas för att göra en notering om något som är relaterat till signaturuppgiften, antingen för dig själv eller dina kollegor. Detta har varit en stor önskan från många av våra användare, och det är mycket meningsfullt.

Frågor och svar

När du skickar ett dokument för underskrift kan det läggas till frågor. Detta är något som konfigureras i mallar. Svaren samlas sedan i ett PDF-dokument som skickas till dig som avsändare. Men nu har du också möjlighet att se alla svar i fliken för signaturdetaljer.

Använd alla dessa nya funktioner från och med den 19 oktober 2023.

Ett nära och ömsesidigt samarbete med våra kunder är viktigt

I vårt ständiga arbete med förbättring och innovation spelar samarbetet med våra kunder och användare en avgörande roll. Det är en faktum att vår produkt inte skulle vara vad den är idag utan det ovärderliga engagemang och feedback vi dagligen får från våra kunder.

Vi strävar efter att leverera en produkt som inte bara uppfyller utan även överträffar dina förväntningar. Så tack för att du är en del av vår gemenskap och för att du hjälper till att göra din och andras vardag enklare med Addo Sign.

Om du, avslutningsvis, vill ge oss en recension på Trustpilot, skulle vi vara tacksamma. Om du, mot förmodan, behöver hjälp eller vägledning i användningen av Addo Sign, kontakta vår support omedelbart; de är alltid redo att hjälpa.

Kontakta kundsupporten
Skriv en recension på Trustpilot

 

Kom igång med digital signering. 10 signaturer per månad och obegränsat antal användare
200 SEK

keyboard_arrow_up